Lördagen den 29 oktober kl. 13 på
Restaurang Mässingshornet – Kirsebergsgatan 32, Malmö
och hos
Vollmer & Nilsson Vattenverksvägen 41, Malmö


För dem som så önskar håller Vollmer & Nilsson öppet hus från kl. 11, då det finns möjlighet att se deras verkstad. Själva auktionen kommer att gå av stapeln i ett rum ovanför verkstaden och där finns auktionsobjekten utställda från kl. 12.

Därefter förflyttar vi oss till Restaurang Mässingshornet, där vi äter lunch kl. 13. (Det är bara en liten bit att gå). Efter avslutad lunch återvänder vi till Vollmer & Nilsson för själva auktionen.

Priset för deltagande är 250 kr. (betalas på plats) vilket inkluderar mat och kaffe. Det serveras en kötträtt. Om någon önskar specialkost, ange detta vid anmälan.

Anmälan om deltagande senast den 24 oktober till sekreteraren (Tel: 0451-53047 eller e-mail: jan.pipa@tele2.se eller brev: Jan Andersson, Matteröd 2800, 28291 TYRINGE).
Anmälan är bindande, eftersom vi får betala för det antal luncher vi beställt.

Du som inte har möjlighet att närvara kan ändå vara med och bjuda på piporna. Buden insändes skriftligen (brev eller e-mail) till sekreteraren senast den 27 oktober. Dina bud hålls hemliga och budgivningen för Din räkning sköts av någon i styrelsen, så att Du inte behöver betala mer än nödvändigt. Porto för utsändandet av piporna tillkommer.

Samtliga pipor finns avbildade, kontakta sekreteraren så skickar han den per post.

VÄLKOMNA!

Av Magnus

Relaterat inlägg

Lämna ett svar