Årsmöte 2016

Vi har årsmöte den 19 juni. Här är några trevliga bilder.

svenska pipklubbens årsmöte
Bildkälla: svenskapipklubben.se

Svenska Pipklubbens ÅRSMÖTE hålls
LÖRDAGEN DEN 18 JUNI KL. 13 hos
Mellgrens Tobakshandel, Mölndalsvägen 3 Göteborg

Liksom tidigare år hoppas vi få möta många både nya och gamla vänner vid vårt årsmöte och få många trevliga pratstunder. En hel del pipmakare kommer också att närvara, så Du har möjlighet att få svar på alla frågor du kan tänkas ha. Kanske inte minst värdefullt för dem, som tänker deltaga i vår pipmakartävling. Dessutom har Mellgrens en hel del nytt att visa upp, både då det gäller pipor, tobak och tillbehör.

I början på maj ägde den stora pipmässan i Chicago rum och många svenskar var på plats. De kommer att berätta om vad som hände och visa bilder därifrån.

Mellgrens håller öppet hela kvällen för dem som önskar göra detta till en heldag och lovar att baren är välfylld. De har också ett bra samarbete med sin granne, Spoton hostel (www.spotonhostel.com), som erbjuder ett prisvärt boende alltifrån familjerum till sovsal och egna rum med hotellstandard.

Verksamhetsberättelse och resultaträkning finns utlagd på klubbens hemsida. Har Du inte möjlighet att läsa dem där, kontakta sekreteraren så skickar han ett exemplar.